De omstandigheden zijn op dit moment prima en de verwachting is dat we zondag gewoon vissen. Bereid je dus voor op de wedstrijd!

We laten zsm weten wat er definitief gebeurd.

Zeewolde 17 februari j.l. Het was bitterkoud geweest die nacht ervoor, de wind was helemaal weg en dus lag er s ochtends bij aankomst een korst ijs op het water. In eerste instantie probeerde de wedstrijdleiding iedereen vooraf nog te bereiken om de wedstrijd af te lassen. Maar velen waren al bijna in Zeewolde en hadden de teller op meer dan 100KM staan! En dus werd er besloten voor de opdagers toch een koppelwedstrijd te organiseren en het ijs er met man en macht af te halen. Geen zoals geplande gescheiden koppelwedstrijd maar een traditionele waarbij de twee teamleden de kisten bijna tegen elkaar hebben staan.

For the best info about fishing in Holland you go to the website with the same name. Klik on the link https://www.fishinginholland.nl/english/ 

Für die beste Auskunft über angeln in Holland geht man zur Website https://www.fishinginholland.nl/deutsch/ 

Vanaf vandaag (1 feb 2018)  is het mogelijk om online de dubbele afdracht van de VISpas 2018 terug te vragen. Je hebt recht op retournering van de te veel betaalde afdracht als je meerdere VISpassen 2018 hebt zonder een ‘X’ rechts naast het VISpasnummer.