Uiteraard beseffen we ons dat niemand op voorhand blij is met dichtgegroeide sloten, plassen een vaarten.

Toch blijken ze in sommige gevallen wel heel veel en vooral bijzondere vissoorten aan te trekken. De situatie is zoals ze is en daar moeten wij sportvissers ons op aanpassen.

Vanuit Gemeente en het Waterschap is er alle welwillendheid om te maaien etc. maar de watertemperatuur is erg hoog en dus vragen we ons af wat voor een negatief effect dit heeft op de vis.

Wat kunnen we zelf doen? 

Bij het roofvissen is het zogenaamde weedless vissen en drijvend vissen een super optie,  we gaan dit keer in op de kikkervisserij!

Ja dat ben ik!

Nou dan is er voor jou tegen een absolute bodemprijs een set Teamkleding. 

Wat denk je van een Hoodie met gave opdruk, een Speciale bedrukte moderne flat Cap, een T shirt (Dry Fit), en dat allemaal voor maar € 20,00 per set?

Ja er is veel te koop in kleding, maar zo een gave set voor zo weinig geld dat kan niet hoor ik U zeggen, nou dat klopt! Maar wij maken het voor onze leden mogelijk!

Bestellen kan;

 

Vismaat gezocht,

Steeds vaker bereiken ons berichten dat jonge sportvissers, hulp behoevende sportvissers of ouderen op zoek zijn naar een Vismaat. 

Zo een Vismaat zou de kennis over kunnen dragen  bij de eerste stappen in de hengelsport of juist een stukje begeleiding kunnen verzorgen bijvoorbeeld bij ouderen.

Natuurlijk helpt de vereniging daar waar mogelijk ook een handje, we hebben voor die eerste stappen een les set ter beschikking die kan worden uitgeleend. Deze bestaat uit hengel met snoer schepnet en zelfs voor de regenachtige dagen een paraplu!

We hopen dat mogelijke Vismaten zich bij ons willen aanmelden.

En, verplicht is niets, maar enthousiasme en de mogelijkheid om bijvoorbeeld 3 x per maand met iemand te vissen en te helpen zou al super zijn. Meer mag altijd uiteraard.

Wij leggen de contacten, als het jeugd betreft dan bieden we vooraf de gelegenheid om via de club een VOG aan te vragen, dit is een must!

Meer weten? of aanmelden? Stuur dan een mail naar secretaris@visseninzeewolde.n

Rondje Zeewolde is een wedstrijd op initiatief van Jan Rondhuis, dat verklaard deels de naam van het evenement. We doen ook letterlijk een rondje Zeewolde door meerdere lokaties te bevissen met de diverse leeftijds categorien.

Rondje Zeewolde is een wedstrijd met meerdere wedstrijden in zich, we vissen namelijk in categorien.