Een spannende strijd tekende zich al vlot af.

Snoeken waren voor sommige vissers een soort van plaag, heb je lekker de vis aan de praat komt die groene lastpak over je stek struinen, aldus René Doppenberg.

Ook Andre Rademaker zag meerdere keren een snoek over zijn stek jagen.

De hengelsport vereniging organiseert,  DE STREETFISHING KAMPIOENSCHAPPEN 2018 (alleen voor leden.)

We vissen alleen op roofvis! 

Leeftijd categorieën 11 tot 14 jaar en 14 tot 18 jaar

In Zeewolde binnen de dorpsgrenzen

Lees meer in de clubagenda!d

De moderne uitstraling en informatieve waarde van een website is continue onderhevig aan updates en nieuwe vormgeving en mogelijkheden.

Onze oproep om een webmaster te hebben die hieraan mee wil werken is positief beantwoord door de nieuwe webmaster die tevens een jonge enthousiaste sportvisser is en binnen de club in meerdere disciplines haar mannetje staat!

Haar?  Jazeker haar want het betreft Fabienne ter Horst.

Ze is onlangs al bij de nieuwe vormgever aan tafel geschoven en er wordt hard gewerkt om de site op 1/1-2019 klaar te hebben.

We wensen Fabienne veel plezier in haar nieuwe rol binnen de club.

Door een inspanning geleverd vanuit de federatie Mid West Nederland is gezamenlijk met de beroepsvissers een overeenstemming bereikt om de komende 4 jaar de zegen visserij ( het vissen met lange sleepnetten op schubvis zoals Vooren en brasem) achterwege te laten om zo te kunnen monitoren wat dit voor effect zal hebben op de visstand.

Uniek in een tijd waarin beroep en sport regelmatig geschillen beslechten voor de rechter, maar een van beide kanten zeer positieve instelling en met de toekomst in het achterhoofd van allen is deze overeenkomst tot stand gekomen.

Wij zijn als sportvissers heel blij met deze fantastische overeenkomst en hopen op navolging op de overige wateren in Nederland maar zeker in Flevoland.