SNELLE REAGEERDERS HEBBEN NOG KANS OP DEELNAME,

wedstrijden@visseninzeewolde.nl  

De kerst wedstrijd is er voor de deelnemers van de competitie, vrijwilligers van de hsv en of regelmatige bezoekers van activiteiten van de club. Aanmelden kan voor niet competitievissers vanaf dinsdagavond 12 december 21.00 uur en vol is vol dus wees er snel bij! Ben je er als reguliere deelnemer van de competitie niet bij dan aub doorgeven, dat geeft meer mogelijkheden aan losse deelnemers.

LET OP ARTIKEL HOMEPAGE DEZE WEBSITE!

Dat we hier te maken hadden met een bijzonder talent wisten we binnen de club allang.

Gelukkig is dat tijdens de Nationale wedstrijden ook opgevallen en hebben de coaches Tim geselecteerd voor de Nationale ploeg U 15.

Wij feliciteren Tim van harte met zijn behaalde selectie!

Op de foto, Tim op het podium bij de Nederlandse kampioenschappen.

 

LATEN JULLIE JE DOOR WAT KOU EN SNEEUW UIT HET VELD SLAAN?

Jezelf met hengel en rugzak een weg banen naar de dichtstbijzijnde visstek. Daar dan ook nog eens mooie roofvis vangen en dat met je vrienden doen en delen via facebook etc. Dat is waar het bij het oh zo populaire streetfishing voor jeugd en senioren om gaat

Om dit op de juiste manier te doen en dan dus ook successen te scoren is er een jeugd roofvisdag georganiseerd door het Streetfishing Team Zeewolde. Jij bent van harte welkom om deze ochtend aan te sluiten bij enkele kenners die je graag vertellen en laten zien hoe je de roofvis aan de schubben kunt komen.