Dit jaar niet 1 maar 3 jeugd cursus avonden voor startende jeugd sportvissers.

De cursus bestaat uit 3 losse avonden met elk een specifiek thema zo komen Roofvissen en Karper vissen naast witvissen algemeen aan bod

Op 6, 20 April en 11 Mei kun je dus snel leren hoe je een betere sportvisser kunt worden.

 

6 April is de cursus voor startende jeugd sportvissers die interesse hebben in het witvissen, je weet wel het vissen met de vaste hengel op voorn, brasem en andere witvissen. Dat kan recreatief maar ook tot op wereldkampioenen niveau.
Ook is er op 20 april een cursus Karpervissen, het zogenaamde struinen met de werphengel en daaraan een dobber, maar ook het vissen met elektronische beetmelders, het zogenaamde statische vissen! Vissen van 20 pond zijn kanjers die in Zeewolde regelmatig gevangen worden, jij ook binnenkort?
En dan is er op 11 mei de roofviscursus, hier leer je het vissen met kunstaas. Werpend, maar ook verticalen en slepen. Ook gaan we in op het vissen met dood aas onder de dobber of statisch zoals bij het karpervissen. Vang jij ook binnenkort je eerste vis van een meter? Het kan echt!

Dus wil jij nou wel eens weten hoe je de witvis, roofvis of karpers te lijf moet gaan om succesvol te vissen?

Je mag dan 1, 2  of 3 avonden uitkiezen, je moet niet elke avond!

Interesse gewekt? Kom dan naar de,

WITVIS JEUGDCURSUS 6 APRIL
In het clubhuis aan de Baardmeesweg nr 4, we zijn om 18.15 uur open en beginnen om 18.30 uur tot uiterlijk 19.45 uur.

ROOFVISSEN 20 APRIL
In het clubhuis aan de Baardmeesweg nr 4, we zijn om 18.15 uur open en beginnen om 18.30 uur tot uiterlijk 19.45 uur.

KARPER VISSEN 11 MEI
In het clubhuis aan de Baardmeesweg nr 4, we zijn om 18.15 uur open en beginnen om 18.30 uur tot uiterlijk 19.45 uur.

Voor leden met de jeugd VISpas is de cursus GRATIS!!!!
Heb je de Kleine vispas dan zetten we deze om in de landelijke veel meer water omvattende Jeugd VISpas en betaal je maar
€ 5,00 inclusief de drie avonden. Heb je de jeugdvisvergunning dan zetten we die om naar de jeugd VISpas voor maar € 7,50.
Zo heb je voor lage kosten de beste vergunning namelijk de landelijk tellende vispas en doe je gratis mee aan de cursussen!
Alle materialen die je krijgt mag je houden!
Ben je nog geen jeugdlid  ( dat zijn alle jeugdvissers tot en met 14 jaar) dan kun je dat voor maar € 12,50 ter plekke worden en heb je gelijk toegang tot deze 3 avonden.

Je word zo snel een veel betere sportvisser en je vangt meer, groter en vaker de mooiste vissen!

 

Geef je op via, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.