ASIAN PARADISE

Spiekweg 15

3899XN Zeewolde

 

In een sfeervolle en warme ambiance presenteert Asian Paradise u de authentieke Chinese keuken, met specerijen en ingrediënten uit verschillende streken van dit immense en uitgestrekte land.

Diverse invloeden uit Azië worden op een vaardige en smakelijke wijze gecombineerd, zodat u kunt kennismaken met eeuwenoude recepten en traditionele gerechten.

Het restaurant heeft een moderne open keuken waar uw gerechten bereid worden door de chef-kok. Deze is vermaard vanwege zijn culinaire vakbekwaamheid en gespecialiseerd in bijzondere Chinese en Aziatische gerechten. De Oosterse manier van koken (wokken) is bovendien gunstig voor de gezondheid, garandeert een volle smaak en kent vele variaties en combinaties die zowel tong- als oogstrelend zijn.

Wanneer u met vrienden, collega's en/of familie wilt genieten van een grill- wokbuffet , dan biedt Asian Paradise precies wat u zoekt.

Om onze zaak te versterken , zoeken wij nog ervaren koks  in de wereld keuken, niveau 4 met diploma conform horeca cao. Interesse? mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden                                                 

U kunt ons elke dag bereiken vanaf 12 uur 's middags via ons telefoonnummer: (036) 522 90 93

Openingstijden wokbuffet:*

Maandag t/m zondag 17:00 - 22:00u*

We raden u sterk aan om uw bezoek op de feestdagen, in de vakanties en/ of in de weekenden te reserveren.

Openingstijden afhaalcentrum:*

 

Maandag t/m zondag 16:00 - 21:30u