De hengelsport afdeling van Kampeerwereld Hendriks heeft de afgelopen maanden een aantal grote ontwikkelingen ondergaan. De fysieke afdeling in de winkel is grondig verbouwd, er is een gloednieuwe webshop opgezet en het assortiment biedt een aantal unieke merken binnen de Nederlandse hengelsportwereld.

De afgelopen drie jaar heeft Hengelsport Hendriks alleen een fysieke afdeling gehad binnen Kampeerwereld Hendriks. Na het succesvol lanceren van eerdere webshops van Kampeerwereld, is het nu ook de beurt aan Hengelsport Hendriks. Waar met de fysieke locatie eerder alleen de regionale hengelsporter werd bediend, probeert Hengelsport Hendriks nu ook een nationale online speler te worden. “We zijn erg blij met deze ontwikkeling. We hebben het afgelopen jaar veel vragen van klanten gekregen wanneer de hengelsport artikelen ook online te bestellen zouden zijn. We hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt om dit te realiseren.” Aldus Martijn van den Bos, hoofd van de hengelsport afdeling bij Kampeerwereld Hendriks.

Verbouwing in de winkel

Naast een compleet nieuwe webshop, heeft ook de afdeling in de winkel een flinke verbouwing ondergaan. Er is meer ruimte beschikbaar en de afdeling is naar achterin de winkel verplaatst. Hierdoor krijgt de hengelsport meer een eigen plek, waardoor het assortiment ook beter tot zijn recht komt.

Unieke hengelsportmerken

Door de verbouwing van de afdeling in de winkel te realiseren, is er meer ruimte vrijgekomen voor nieuw assortiment. Om deze reden zijn er dan ook een aantal unieke merken toegevoegd. Maver is een grote speler in de rest van Europa, maar in Nederland nog relatief klein. Hengelsport Hendriks mag zich vanaf nu dan ook een Premium Dealer van Maver noemen. 

 

 

Ook zijn er nog twee unieke Aziatische merken toegevoegd aan het assortiment, namelijk WeeBass en SiamSpoon. In Nederland ook nog onbekend, maar de Nederlandse hengelsporter zal zeker positief verrast worden door deze kwalitatieve merken uit Azië.