H.S.V. "Ons Stekkie" is de lokale hengelsportvereniging in Zeewolde. De vereniging is opgericht in 1987. Dat dit niet zonder slag of stoot ging, kunt u in ons historisch overzicht lezen. Dit overzicht geeft niet alleen van de vereniging een leuk tijdsbeeld, maar ook van het dorp in ontwikkeling.

Contractueel is met de Gemeente Zeewolde vastgelegd dat H.S.V. "Ons Stekkie" het loop- en visrecht heeft in de dorpsgrachten, de haven, Harderhaven en de wateren op het Trekkersveld en Horsterparc. Daarom heeft u een vergunning nodig om hier te mogen vissen. De (Jeugd)Vispas herbergt het lidmaatschap van de vereniging.

Lid worden kan door de in de categorie VISpas vermelde invullijst per E-mail te zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het is eveneens mogelijk om de (Jeugd)VISpas tegen kontante betaling aan te schaffen bij de plaatselijke Bruna, Kerkstraat 10 te Zeewolde en tijdens clubavonden in het clubhuis aan de Baardmeesweg 4a te Zeewolde.

Buiten veel wedstrijden voor de jeugd en senioren, organiseren wij ook informatieavonden, castingwedstrijden, demonstraties, klaverjas en dartavonden etc. etc. Bij dit alles staat de vereniging, haar leden en ons clubhuis centraal. Wij nodigen u uit alles hierover te lezen op deze site.

Het bestuur heet u van harte welkom.