Steenwijk, Op zaterdag 9 september j.l ging een afvaardiging van 4 geplaatste Sportvissers naar het jeugd NK te Giethoorn. Door de goede prestaties eerder dit jaar plaatsten Fabienne ter Horst U-20  Tim Copier en Thijs Saarloos U-15 en Patrick v.d Bovenkamp U-25 zich voor deelname.

En wat een fraaie resultaten boekten ze daar!

 

 Tim met zijn fraaie Bord en bloemen op het Podium van het Nederlands kampioenschap

Giethoorn is een mooie plek om in een bootje over de kanalen te sjokken maar ook fraai om te vissen. Het Beukerskanaal is 1 van Neerlands eerlijkste wateren en een top wedstrijd parkoers.

Een groep welwillende vrijwilligers had met de professionele staf van SNL een mooi parkoers uitgezet.

  • Fabienne werd in de U 20 mooi 50e van Nederland en dat is op de dag zelf wellicht wat tegenvallend maar bedenk je wel dat dit de selecte club geselecteerden is dus allemaal toppers! Fabienne vist pas 5 maanden op wedstrijd niveau en in deze stijl! Dus super gedaan!
  • Thijs Saarloos knokte zich in de top 15 maar had er zelf meer van verwacht, Thijs had geen super stek maar knokte zich door ervaring en inzet naar plek 15, en dat is niet zo gek ver van de 10 medailles per categorie dus komend jaar een nieuwe poging!
  • In de U-25 was het de 4e top 10 notering voor Patrick v d Bovenkamp, na reeds een 4e  6e  7e dus nu 8e. We hopen wel dat komend jaar de oplopende trend doorbroken wordt met een podiumplaats! maar wederom een medaille en een fraai resultaat!
  • En dan onze topper van het weekend, vissend in de U-15 en naast de uiteindelijke winnaar kon Tim Copier net niet die ene platte vangen die hem zeker naar de titel zou kunnen leiden. Maar wat vist dit Gassie super geconcentreerd en netjes. daar mogen we nog veel van verwachtten!

Patrick met zijn 4e medaille op diverse NK's