In augustus gebeurt er op hengelsportgebied veel want het weer is dan normaliter super en dus is het tijd voor de normaal gebruikelijke jaarlijkse nacht wedstrijd.

Door een aantal deelnemers werd echter geopperd om deze door een lange 10 uurs dagwedstrijd te vervangen, dus dat is in 2017 geprobeerd en met succes!

 

Martin Hoekstra mag zich een jaar lang Marathon-man noemen binnen (en buiten) de club, zijn score was ruim voldoende om o.a de nr,s 2 en drie Jan van de Bovenkamp en Jan van Emst voor te blijven. 

Martin was er zichtbaar dolgelukkig mee, zijn eerste winst in een viswedstrijd was een feit, zijn keuze om met de feeder gericht op de grote brasem te gaan legden hem geen windeieren.

Martin de Marathon man krijgt de wisseltrofee en zijn fraaie goedgevulde COOP boodschappentas uit handen van Gertjan Boute!

 

Een pauze met hapje en drankje aan de waterkant en dan zijn er natuurlijk de vangst berichten die uiteenliepen van brasem naar mossels!

Tim Copier was by far de jongste deelnemer maar met een fraaie 4e plaats liet hij zijn talent zien! op het later geviste NK stond hij fier op het podium met een 3e plaats!

De weging gaat onder toezicht van Big Jan altijd eerlijk en secuur!

Dat je ook wanneer je niet helemaal vooraan eindigt lol kunt hebben is hier duidelijk, Hans de Mosselman uut Gendt!