Winter wedstrijden staan vaak garant voor mooie vangsten. Zo was het ook bij wedstrijd 4 in de wintercompetitie. 

De omstandigheden waren super, dit keer was het B vak veel beter dan het A vak.

Het is telkens weer een verassing waar de winnaars vandaan komen.

 

HET B VAK,

De beste score was er in vak B voor Patrick van de Bovenkamp met ruim 17 kilo! Op de voet gevolgd door Andre Rademaker die bijna de 17 kilo aantikte.

Dat de enige dame in het gezelschap ook weer vooraan mee doet is al geen verassing meer want met ruim 12 kilo eindigde Fabienne ter Horst 3e in vak B. Ja het was maar 10 gram! Die kwam kwam Otto Thijs te kort om haar voor te blijven maar OK, hij dus 4e met  ruim 12 kilo.

Dan is er een gat naar de nr 5 en 6 dat waren Andre van Zoeren met bijna 8 kilo en Anton Sterenberg met ruim 6 kilo.

HET A VAK,

In vak A was het heel anders, er werd gestreden maar in de eerste helft kwam hier de vis maar langzaam los. Leek het zomerkampioen Gertjan Boute die het hardst ging of toch Erik Mulder? Nee het was Jan van de Bovenkamp die met bijna 12 kilo uiteindelijk door een sterke 2e helft de winst pakte. 2e werd met ruim 9,5 kilo Erik Mulder en derde Ferdi Duits met bijna 8 kilo.  De nummers 4 en 5 werden Fred Saarloos met ruim 7,5 kilo en Gertjan Boute met bijna 7 kilo en Jan v Emst werd 6e met ruim 4,5 kilo. 

Kortom een visrijke afsluiting van seizoen 2017!  Met 12 kilo gemiddeld geen slechte dag denken wij zomaar!

In de pauze werd er warme drank, kerststol en koek geserveerd. In de Ons Stekkie tent was het gezellig napraten over de eerste helft die voor sommigen de motivatie voor de tweede helft werd. 

 

De kerstwedstrijd top 3

1 Patrick van de Bovenkamp

2 Jan van de Bovenkamp

3 Andre Rademaker

 

De vissers gaan vast en zeker nog een keer in de vakantie met elkaar vissen maar de wedstrijden zitten er voor 2017 op. We gaan op voor een mooie voortzetting van de winter competitie in 2018. De strijd is spannend en nog lang niet beslist!

 
 
Met dank aan de mevrouw van de Catering!